Methamphetamine.

girl

|BELÉPÉS|KILÉPÉS|REGISZTRÁCIÓ|

 
01. BLOG
seftrehe hehzerzh
02. VENDÉGKÖNYV
rdrgdd rdez erzrez
03. E-MAIL
sdghtd ydytezhedyz

 Képtalálat a következőre: „weheartit icon png” 

 
Dotted.

Nyitás: 2013. jan. 18.

Design: LINK /átalakítva.!/

 
terror

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

278. bejegyzés- a harminchatodik bejegyzésed

2016.02.22. 18:35

277. bejegyzés- Tizennyolc éves lettem én, meglepetés e költemény

2016.02.21. 17:08

Tegnap volt a hatalmas adult-zsúr, be is mentem egy dohányboltba.

Jó volt.

Egyébként tényleg jó volt- és ezt azért akartam még egyszer nyomatékosítani, mert tudom, hogy az első nagyon szarkasztikusan hangzott tőlem.

Kissé filmes hatása van annak, ahogy blogolok (kölyök)pezsgővel a billentyűzet előtt.

Ma nem tanultam holnapra, mert nem volt kedvem csak feküdni.

Petőfivel (D.) találkoztam pénteken, még szombat előtt- ezt direk így kellett írnom. Tizenegykor pedig már párnák közt haltam meg.

A helyzet az, hogy szerintem Petőfi belémzúgott. Nem akarom, hogy belém zúgjon, vagy ha mégis, akkor semmiképp sem akarom viszonozni. Viszont rájöttem, hogy ez egy elcseszett körforgás, mert amíg ő nálam próbálkozik(?), én egy pesti egyetemista csávónak rajzolok ingyen és közben próbálok nulla forintból annyit a tárcáma képzelni, hogy feljuthassak pestre és megcsillogtassam a szemét a hülye firkálmányaimmal. 

Szóval futunk a másik után reménytelenül, ahelyett, hogy beérnénk azzal ami adott. Tipikus filmes jelenet, kezd megindulni az életem, remek.

Ha igazi pezsgőt innék, talán vetíthetnének is.

beyoncé, formation, and slay kép

and i ruin you

276. bejegyzés- napok és kérdőjel

2016.02.14. 20:22

Hát a cím most nem túl frappáns, gyorsan írtam valamit ami jellemző.

Napok telnek ugyan úgy, mégis van pár esemény ami felbukkan és változásokat teremt az amúgy full élettelen mindennapjaimba.

Tizennyolc leszek, változtatnom kéne kicsit az életstílusomon, már ha nevezhetjük annak.

-ebből egyébként úgy sem lesz semmi, de olyan ösztönzően hangzik, hajrá emberek!

Nagyon régen írtam, mert vagy nem akartam időt szánni rá- más kifogásaim akadtak-, vagy egyszerűen csak nem tudtam elkezdeni- általános probléma.

Szóval van valami ami aggaszt, ez a fő indok, hogy leültem ezelé a virtuális napló elé. (ez így nagyon gagyin hangzik) 

Na tehát ami aggaszt (azon kívül, hogy hetente változtatják az órarendünket, mert olyan nyomorék a közoktatás- meg úgy alapjáraton a szervezés- hogy egy tanév alatt sem bírnak összehozni egy kikúrt órarendet) igazából az lenne, hogy
-nah, hagyjuk a szolíd megfogalmazást ami egyébként egyáltalán nem jellemző az elmúlt pár posztomra-
baszott levert és magányos és olyan végig aludnám az életem ha lenne életem hangulatom van, mindezek alatt küszködöm tipikus kamasz-picsa stílű problémáimmal, mint a zsíros haj és a nem tudom mi leszek ha nagy leszek kérdés. Nah meg az időhiány! Rajzolni akarok, nem kovalens kötéseket és aromás vegyületeket tanulni. Animézni akarok, és felutazni pestre minden hétvégére anélkül, hogy elfogyna a nemlétező zsebpénzem. 

Nah, hagyjuk a problémákat, ha megoldhatóak, talán visszatérünk rá.

A lényeg, hogy egy lyukban érzem magam- most ez ilyen költői befejezés akar lenni, hogy most az egyszer ne nyugtalanul aludjak el- és nem vagyok kifejezetten rosszkedvű, de boldog sem. Marina blue-ja idevág egyébként.

Meg itt van ez a ribancfeeling, amikor csak ennék, meg aludnék. (ezt az érintett úgy is értené, és tuti tetszene neki, de Zöld ledecske ezt úgy sem látja és nahh)

Szóval, igazából kifejezetten rosszkedvű vagyok, nah. 

275. bejegyzés- Kalandnak értékes, többnek távoli.

2016.01.02. 19:12

Szerintem lassan kiöregedik a játékokból, én pedig még csak most csöppentem bele. Persze ő nem így látja, nem is nagyon agyal ezen, csak kiélvezi amit kap. Vagy engem.

Ezzel nincs is gond, így természetes, csak nem tudom mi lesz velem, ha tovább megy. Ha tovább megyünk. Nem vagyunk együtt, az alkalmi "alvópajtija" vagyok- élek a szavaddal Heni, nagyon aktuális- rajzolok neki, ő pedig a társaságával szórakoztat.

Nem tudom mi az oka, talán csak nem vagyok elég nyitott, de körülnézek, és senkivel sem találom önmagam. Senkivel sem érzem magam igazán jól. Unatkozom.

Vele viszont nem tudok. Imádom az agyát, vonzónak találom, mint embert, és valamennyire kötődöm hozzá, vágyom a társaságára, de tudok élni nélküle.

Tehát ha azt kérdezed szerelmes vagyok e belé, talán azt mondom igen. De ha megkérdezed mégegyszer, biztos, hogy nemet fogok mondani. Valahogy úgy érzem mindkettő igaz. Beépült az mindennapjaimba, de túlélném nélküle.

Sőt, ha reálisan nézzük, pótolható. Hiszen gondoljuk csak át hányan élünk a Földön. Még ha mindenki egyedi is, biztosan találnék valakit helyette, akivel nem unatkoznék, akivel ugyanezt ugyanígy  érezném. 

És félek, ez a "kapcsolat" pontosan olyan jótékony, mint amilyen kártékony is. Amíg játszadozom vele, nem igazán fogom tudni magam rávenni, hogy bővítsem ezt a kört. Az olyan emberek körét, akikkel nem unatkozom. 

Azt hiszem túlságosan lusta vagyok, és beérem azzal amim van, ami adott. 

Az ő társaságát sem kutattam. Véletlenül találtam rá, és onnantól kezdve- még ha tudat alatt is- de vonzódni kezdtem hozzá. Vele akartam lenni. És furcsa, de ő is. Nyáron az esetek nagy részében ő jött oda hozzám. Én pedig befogadtam.

Változás. Ez az a változás, amit nyár közepe óta próbálok ide lejegyezni. 

A befogadás, a gátlások levetkőzése, a nyitottság. Azt hiszem tanultam pár dolgot tőle. Tehát igen, ez egy elég jótékony esemény az életemben.

Ugyanakkor nagyon nagy hiányérzet uralkodik el rajtam időnként. Főleg akkor, ha belegondolok, hogy ennek a játéknak nem igazán van jövője. Sőt, még jelenje sincs nagyon. A távolságra való tekintettel online kommunikálunk- ami vele kifejezetten jó- pár havonta tudom csak látni. Pár napig. Nem elég. 

Most tekintsünk egymásra úgy, mint két ellentétes nemű emberre. Bizony néha így is tekintettünk a másikra. Sőt, mostanában egyre gyakraban. Párkapcsolat, összeköltözés, házasság? Cuki ábránd, de ép ésszel ez sem tűnik valószínűnek valakivel, akivel még két évig online viszonyom lesz. (már ha kitart) Aztán kijárom a sulit, egyetemre megyek, és ha addig nem megy ki külföldre, talán összejöhet.

De ki az a harminc felé közeledő ambíciókkal teli diplomás, aki nem megy ki külföldre életet kezdeni egy kislány miatt, aki épp leérettségizett? Ez viccnek is rossz, mese habbal.

Régóta tudom, nem élek téves képekben, csak néha jó ábrándozni. És persze csak alkalmi partnerek- szakszavak hah- vagyunk tehát senki sem tartja vissza a másikat. 

Így a sztori vége felé megfordul az ember fejében:
Valamelyikünk nem fog kijönni sérülten az egészből?  

Nem, tiszta fejjel játszunk. Tisztelem, szeretem, majdnem annyira, mint amennyire néha utálom, de nem habarodtunk egymásba. Ő szórakoztat, és alkotok. Szerintem nincs abban semmi rossz ha két ember kihasználja egymást, él a dolgokkal, amiket kap.

Nem romlott az önképem?

Először kicsit. Sőt, kezdetben szörnyen össze voltam zavarodva, konkrétan a feje tetejére fordult az álláspontom néhány dologgal kapcsolatban. Aztán idővel megértettem és elrendeztem ezeket. Neki sem mindennaposak az ilyen afférok, így nyilván zavarban volt, de van valami más amit tanultam tőle: 

A kommunikáció mindennek az alapja. Tehát lesz e bármi lelki károsodásom ebből?

Azt feleltem, hogy nem. Felvetette, megvitattuk. Ennyi volt. 

Miért mentem bele?

Kíváncsi voltam, és unatkoztam. Ha hagyom az egészet, talán már nem is beszélnénk, és akkor megint jönne az az ismerős üresség amiről már annyit írtam a régebbi posztokban. Akarná bárki mégegyszer?

Ki vagyok?

Nyilván ugyan az, aki eddig, de történt pár változás és ez megzavart. Gyakran feltettem ezt a kérdést. Nem lettem új ember, más nézőpontom lett. És nagyon jó. Ez is a "nyitottság-program" része.

Az előző posztban még kissé zavart voltam. Legimis kurváztam magam. Tényleg volt egy ilyen gondolatom magamról, de valószínüleg csak azért, mert A.-nak is valami hasonló volt a jelzője rám, mikor meséltem neki pár dolgot. Nem hibáztatom, és egyáltalán nem haragszom rá. Ha az ő szeméből nézzük ez a természetes. Én még egy szemet szereztem. 

Remélem minél több lesz, ki akar folyton egyenesen menni?

274. bejegyzés- someone is sinning

2015.12.28. 19:13

rég volt már, de hiányom nem jelenti azt, hogy nem élek. Pontosan annyira csináltam mindent, mint amennyire semmit az elmúlt pár napban.

Egyedül, de legfőképp mással. Hah, mással.

Jah, asszem élek, éltem vonaton, ágyon, puffon, utcán, sárban, hídon, zuhanyfülkében, konyhában, pénztárnál... most majdnem annyira síratom azt a két napot, mint tatát.

Azért majdnem, mert igazából egy fokkal jobban.

De persze csak jelképesen, mert a valóságban ahányszor rágondolok, elkezdek hüyén vigyorogni. Imádom.

Nem tudtam, hogy ilyen gimis kurvának lenni.

Mármint, hogy ilyen annak érezni magam- egyáltalán nem rossz. 

Nincs rossz érzésem, imádom. Mocskos, felszabadító és pont annyira lett a részem, mint amennyire az ellentétemnek hittem- hah, megint nem érteni az egész bejegyzésből semmit.

Asszem ez a különlegessége ennek a blognak, full értelmetlen.

273. bejegyzés- "It’s a great thing when you realize you still have the ability to surprise yourself."

2015.12.11. 06:38

Azt hiszem nem minden esetben rossz jó gyereknek lenni. 

Nem hittem volna, de ez kihat a szülők rizikósabb döntéseire is, amik nem a pénz körül forognak. Tehát olyanokra, mint például engedjem e a lányomat egy férfinél aludni?

Gondolom emlékszik mindenki az elmúlt hónapjaim nagy problémájára. 

Hát, most jó 17- nek lenni.

Elengednek hozzá.

Nem túl összeszedett poszt, de ezt a napokban mindenképpen rögzíteni akartam. 

Szóval a cím most pontosan tükrözi az érzéseimet. Köszönöm én. Szívesen én.

,,Enjoy your own company. It’s ok to go shopping alone, go to the movies alone, go out to eat alone. be happy with yourself."

Mondanom kéne írás helyett, hogy:

2015.11.19. 18:53

A fejemben van a felülés, a görnyedés a bűzokádás, a nemevés és a korgás.

A zenék, a tananyag, a készülőben lévő "szabadulási" tervek és még sok más.

a legdühítőbb:

17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17
 

272. bejegyzés- sefelnőtt, segyerek.

2015.11.19. 18:12

Az utóbbi időben sorra kapom az ötösöket. Az átlagom talán most éli fénykorát, vagy nem tudom, de az biztos, hogy ilyen még nem nagyon volt.

Próbálom a jó magatartásomat és a jegyeimet egyfajta Jokerként kijátszani ha úgy hozza a véglet:

Tehát Zöld ledecskénél szeretnék aludni téli szünetben- egy éjszakára- és az esélye annak, hogy ezt megengedjék nekem talán picivel növekedett, de még így is vannak kételyeim.

És persze nem könnyű az anyák helyzete sem. Milyen anya az olyan, aki csak úgy megengedi a kamasz naív kislányának, hogy egy egyetmista férfinál aludjon? Ejnye, micsoda szülő.

Szegény kislány. Példamutató viselkedése és jó emberismerő radarja sem elegendő ahhoz, hogy beláttassa az emberekkel, ő nem egy tudatlan, meggondolatlan kis liba.

Szerintem mindkét félnek kijár a pofon és a fejsimi. 

Utálom ezt. Tizenhéttököm.

Ahhhhhhrfgsdfjopdhitjfipfffh...

levágattam a hajam- NAPI-POZITÍV

bár nem ilyen lepedőgyűrögető, de azért hasonlóan tanácstalan képet vágok napjaimban...

271. bejegyzés- night time, my time.

2015.11.15. 20:09

A világ sorsa az én kezemben van- érzem így most. Tisztára mint a filmekben. Nem is értem miért nem hagynak ott mindent a pitába, én már attól pánikban vagyok ha döntenem kell, melyik melltartót válasszam holnapra. 

Most meg csak annyit kéne eldöntenem, kivel töltsem a szilvesztert. Meg, hogy hol. Nem akarok ilyeneket csinálni, csak hagyjatok aludni egyig

- vagy nyárig.

Leütném a mai napot.-nemposzt

2015.11.07. 18:37

Ez a nap volt a várakozás.

Például legyen kedvem bármihez, azon kívül, amit nem csinálhatok.

Vártam, hogy megegyem a reggelit, hogy elkészüljön az ebéd, hogy befejezze a mérgelődést, hogy elmenjen dolgozni, hogy kimenjen a szobából, hogy elinduljon a boltba, hogy elkészüljek az angollal, és befejezzem a magyart, hogy felálljak a székről, hogy leüljek a székre, hogy lemenjen a Nap, hogy visszamenjen az idő- vagy előre.

Most várok a nyárra, a tavaszra, a februárra, a kérdésre, majd a válaszára. 

Már ha megélem.

és ezek vagyunk mi

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
WeHeartHell

 
Einaudi.

Kedvencek

fruzsi  

Shadow  

Shoe  

shinz

ELVESZETT-LELKEK.GP 

 

 

 


Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról